Slitstarka och kostnadseffektiva fönster

PVC-fönster till fritidshuset i Sälen gjorde stor skillnad på värmen. 

Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli såhär bra på övervåningen. Från ett litet fönster och en smal dörr till detta. Nu kan vi njuta av snön även från värmen inomhus.

ANNA

– Vi valde att byta alla fönster i huset på en gång och vi märker stor skillnad på värmen. Vi behöver inte elda lika mycket nu. Det känns som att de nya fönsterna håller värmen inne bättre.  

– Att vi sedan kunde behålla husets utseende gjorde valet enkelt. PVC fönster tål mycket och var för oss ett kostnadseffektivt val. De gamla fönsterna var röda och vi gillade det, så att Fönsterhuset kunde ta fram samma färg på våra nya fönster var ett stort plus.

PROJEKTET

Kund: Anna

Ort: Sälen

Köpt produkt/produkter:
Fönster och skjutparti i PVC 

Boka kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!