ERA-fönster

Lena har bott i sitt hus i över 15 år och har under tiden restaurerat många delar. När det nu var dags att byta fönster så hade hon hört talas om Fönsterhuset och googlade fram vår hemsida. Där tittade hon på tidigare fönsterbyten vi gjort och kontaktade oss för ett möte.

Jag är så nöjd från början till slut med den här resan av fönsterbyte. Ni är ett proffsigt och härligt företag och jag kommer varmt rekommendera er.

LENA

– Vi hade tagit offerter på flera firmor men vi klickade bäst med Fönsterhusets säljare, plus att det var bra fönster och ett bra pris.

När det sedan var dags att montera fönsterna kom våra utbildade snickare hem till Lena för att utföra jobbet. Samtliga fönster i huset skulle bytas och arbetet tog ungefär två veckor.

– Ett härligt gäng var här och jobbade och det gick både snabbt och smidigt.
Vi är så nöjda med våra fönster det blev en otrolig skillnad på huset både inne och ute, det känns som ett helt nytt hus, vi har fått många komplimanger om vilket fint hus vi har. Jag är så nöjd från början till slut med den här resan av fönsterbyte ni är ett proffsigt och härligt företag och jag kommer varmt rekommendera er.

PROJEKTET

Kund: Lena H
Ort: Torshälla
Säljare: Frank Andersson, Fönsterhuset Eskilstuna

Köpt produkt/produkter:

ERA Fönster, vridfönster trä/aluminium

Boka kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!