Fönsterbyte i Borlänge och Falun
Boka ditt kostnadsfria hembesök idag

Fönsterbyte för ditt hem

Vi hjälper dig med fönsterbyte i Borlänge och Falun

Borlänge, Falun, Leksand, Rättvik, Mora, Sälen, Malung, Vansbro, Ludvika Avesta, Hofors med omnejd.

När du behöver byta fönster i Falun, finns vi på Fönsterhuset här för att hjälpa dig. Vi finns med dig, från det kostnadsfria hembesöket till fönstergarantins slut! Fönsterhusets största fokus är att du som kund ska få rätt fönster för just ditt hem. Du som kund får därför alltid ett skräddarsytt förslag för att möta både din budget, stil och smak samtidigt som dina nya fönster är bra isolerade och energieffektiva. Våra lokala fönsterexperter på Fönsterhuset Falun har många års erfarenhet av både fönster- och dörrbyten, du kan därför känna dig trygg genom hela processen.


Ulf A

Ulf A
ulf.a@fonsterhusetab.se
073-5124372

Fredric G

Fredric G
fredric@fonsterhusetab.se
070-9566799

Välj partner med omsorg

Trygg rikstäckande aktör

Vi finns där du är. Våra återförsäljare är utspridda i hela Sverige och arbetar med utbildade montörer. Du kan känna dig trygg genom hela processen.

10 års garanti

Vi lämnar 10 års garanti på montage och funktion. När montaget är klart lämnar vi garantidokument och skötselanvisningar för att dina fönster ska hålla i många år.

Måttanpassade produkter

Fönsterhuset erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och våra leverantörer tillverkar fönsterna efter dina mått för att fönsterna ska passa just ditt hus.

Finansieringshjälp

Dela upp din betalning med hjälp av vår samarbetspartner Wasa Kredit. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad.

Fönsterbyte för ditt hem

Vad kostar fönsterbyte i Borlänge och Falun?

Kostnaden för ett fönsterbyte varierar beroende på ett flertal faktorer. De största faktorerna är, antalet fönster som behöver bytas, storlek på fönsterna och vilka typer av fönster du väljer. Om det är två eller treglasfönster, friformade fönster eller måttanpassade fönster. Vi erbjuder ett brett utbud av fönsteralternativ för att passa just ditt hem, behov och stil och alla våra fönster är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa både hållbarhet och prestanda över tid. Vi på Fönsterhuset hjälper dig alltid att hitta rätt fönster och dörrar för just ditt hem, därför erbjuder vi dig kostnadsfri rådgivning för att hjälpa komma vidare i processen med att byta fönster.

Lyssna på våra referenser

"Jag är så nöjd från början till slut med den här resan av fönsterbyte. Ni är ett proffsigt och härligt företag och jag kommer varmt rekommendera er."

Lena

Kärrgruvan

Fönsterhusetserien - trä/aluminium

Kundens ord: ”Mycket nöjd, trevligt bemötande, kunnighet, lätt att bli uppdaterad före, under och efter bygget. Rekommenderas varmt.”

Vridfönster och fast fönster i trä/aluminium med spröjs och 3-glas.

Tillval – persienner och spaltventiler

För att inte göra någon förändring på husets yttre så gjorde vi en ursågning på de nya foderna enligt dem gamla.


Fredriksberg

PVC fönster med myggnät och persienner

PVC fönster med myggnät och persienner. Sidohängt fönster med dreh-kip för enkel vädring
Bjursås

Källarfönster, sidohängda fönster och fasta fönster i PVC

Källarfönster, sidohängda fönster och fasta fönster i PVC. Frostat glas till källarfönsterna.

Falun 73091 Falun

78440 Borlänge

79332 Leksand

79530 Rättvik

79232 Mora

78067 Sälen

78231 Malung

77130 Ludvika

77482 Avesta

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!