DITT LOKALA DÖRR- OCH FÖNSTERFÖRETAG

Härjedalen

Sveg, Ytterhogdal, Rätan, Klövsjö, Vemdalen, Hede, Tännäs, Funäsdalen, Bruksvallarna, Tänndalen, Lofsdalen, Lillhärdal, Los.

Behöver ni byta fönster och dörrar?

Vi på Fönsterhuset hjälper er med nya fönster och dörrar, från produktion hos våra samarbetspartners till montering hemma hos er. Vi kommer hem till er för en kostnadsfri konsultation och lämnar efter det en offert. För oss är det viktigt att ni får produkter som passar er och huset bäst. När offerten är godkänd så produceras era fönster och levereras sedan hem till er för att slutligen monteras.

Fönsterhuset Härjedalen verkar i Sveg, Ytterhogdal, Rätan, Klövsjö, Vemdalen, Hede, Tännäs, Funäsdalen, Bruksvallarna, Tänndalen, Lofsdalen, Lillhärdal, Los.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Isak H
isak@fonsterhusetab.se
072-318 94 89

Referensprojekt

Härjedalen

Nya fönster i trä/aluminium

Underhållsfria fönster i trä/aluminium

Att byta fönster och dörrar behöver inte förändra utseendet på ditt hus. Här ser det ut som det aldrig suttit några andra fönster på den gula villan. Ny ytterdörr och nya i princip underhållsfria fönster i trä/aluminium.

Hitta till oss

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!