Fönsterbyte i Huddinge
Boka ditt kostnadsfria hembesök idag

Fönsterbyte för ditt hem

Vi hjälper dig med fönsterbyte i Huddinge

Fönsterbyte i Södra Stockholm, Huddinge, Snättringe, Segeltorp, Tullinge, Rönninge, Salem, Tumba, Norsborg, Skärholmen, Hägersten, Älvsjö, Bandhagen, Enskede, Farsta, Jordbro, Västerhaninge, Tungelsta, Handen, Brandbergen, Söderby med mera.

När det är dags att uppgradera dina fönster i Huddinge eller de omgivande områdena, kan du lita på oss på Fönsterhuset för att göra processen smidig och bekymmersfri. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner genom hela fönsterbytet, från det första kostnadsfria hembesöket till långvarig garanti och support!

Vi på Fönsterhuset vet att varje hem är unikt, och därför fokuserar vi på att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just din stil, smak och budget. Våra lokala fönsterexperter har en gedigen erfarenhet av att byta fönster och dörrar, vilket gör att du kan känna dig trygg under hela processen.


Torbjörn E

Torbjörn E
torbjorn@fonsterhusetab.se
070-595 99 57

Välj partner med omsorg

Trygg rikstäckande aktör

Vi finns där du är. Våra återförsäljare är utspridda i hela Sverige och arbetar med utbildade montörer. Du kan känna dig trygg genom hela processen.

10 års garanti

Vi lämnar 10 års garanti på montage och funktion. När montaget är klart lämnar vi garantidokument och skötselanvisningar för att dina fönster ska hålla i många år.

Måttanpassade produkter

Fönsterhuset erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och våra leverantörer tillverkar fönsterna efter dina mått för att fönsterna ska passa just ditt hus.

Finansieringshjälp

Dela upp din betalning med hjälp av vår samarbetspartner Wasa Kredit. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad.

Fönsterbyte för ditt hem

Vad kostar fönsterbyte i Huddinge?

Kostnaden för att byta fönster i Huddinge och närliggande områden kan variera beroende på flera faktorer. Antalet fönster som behöver bytas, deras storlek samt vilken typ av fönster du väljer är några av de viktigaste faktorerna. Oavsett om du är intresserad av tvåglas- eller treglasfönster, standardiserade eller specialanpassade alternativ, så erbjuder vi på Fönsterhuset ett omfattande sortiment för att tillgodose dina specifika behov och stilkrav. Våra fönster är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa både hållbarhet och energieffektivitet över tid. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig att välja de bästa fönster- och dörrlösningarna för ditt hem, och därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning för att underlätta din resa mot ett lyckat fönsterbyte.

Byta fönster - steg för steg

1. Hembesök och prisförslag

Vårt mål är alltid att ge dig rätt fönster och dörrar för just ditt hem. Vi erbjuder därför alltid kostnadsfritt hembesök och konsultation där vi lyssnar på dig och dina önskningar. Sedan får du en kostnadsfri offert baserat på dina behov.

2. Tillverkning och leverans

 Efter vi kommit överens om priset tillverkas dina måttanpassade fönster utefter överenskommelse. När dina nya fönster är färdiga och redo för montering levereras dem tryggt och säkert till oss.

3. Montering

 Efter vi kommit överens om priset tillverkas dina måttanpassade fönster utefter överenskommelse. När dina nya fönster är färdiga och redo för montering levereras dem tryggt och säkert till oss.

4. Garanti, uppföljning och betalning

 Efter dina nya fönster är monterade och klara följer vi upp med dig för att se så att allting levt upp till dina förväntningar.
Vi på Fönsterhuset är stolta över att vi har en av branschens längsta garantitider för att säkerställa just detta.

Kampanj

Montage på köpet!

🛠️ Montage på köpet!
Just nu får du en rabatt som motsvarar 70% av arbetskostnaden.
Tillsammans med ROT-avdragets 30% får du alltså hela montagekostnaden på köpet

70% + 30% = 100% = MONTAGE PÅ KÖPET!

Särskilda villkor: Till och med 3o april 2024. Gäller ej takfönster.

Lyssna på våra referenser

"Jag är så nöjd från början till slut med den här resan av fönsterbyte. Ni är ett proffsigt och härligt företag och jag kommer varmt rekommendera er."

Lena

Tumba

Fönsterhusetserien

Fönsterhusetserien monterat och klart i Tumba.
Rönninge / Salem

PVC Fönster


Nya underhållsfria Pvc Fönster på plats. Givetvis P-märkta. 3-glas med varm kant och gråa glasningslister.

Rönninge

Vridfönster och fasta fönster

Trä/aluminium fönster från Sunnerbo. Fasta fönster på sidorna av huset och öppningsbara i mitten.

Med löstagbar spröjs.

Huddinge

Takfönster

Nya takfönster hos 2 grannar i Huddinge. Dessa finns både som pivå-hängda och överkantshängda, bl.a. som utrymningsväg.

Tullinge

Fönsterbyte i Tullinge

Vridfönster i Trä och Pvc fönster i badrum.

Vridfönster i Trä och Pvc fönster i badrum.

Älvsjö

Pardörr med löstagbara spröjs

Håltagning och monteringar av en inåtgående Pardörr från ERA Fönster
Sörskogen / Huddinge

ERA Fönster Trä/aluminium Fasta

Fasta fönster från ERA Fönster

Fasta Trä/aluminium från ERA i Vardagsrummet Taggsvampsvägen Huddinge

Enskede

Ytterdörr

Byte av Ytterdörr

Ny Ytterdörr från Sunnerbo Fönster

Tullinge

Trä/aluminiumfönster och helglasad altandörr med u-värde 0,9

Trä/aluminium fönster och helglasad altandörr från ERA Fönster extrautrustat med NordicPlus och tillval för lägre u-värde.

”Vi är mycket nöjda. Vilken skillnad på fönster. Superkvalitet. Ljust, tyst o utan skavanker.

Jag gillar altandörrarna i helglas. Känns som man sitter ute.

Killarna var proffsiga o mycket flitiga.

Vi är helnöjda med Fönsterhuset.”

Tullinge

Utåtgående fönsterdörr i PVC

Här har vi monterat in en fönsterdörr i PVC från Drutex till kund i Tullinge

Huddinge 14148

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!