DITT LOKALA DÖRR- OCH FÖNSTERFÖRETAG

Norra Stockholm


Täby, Åkersberga, Upplands Väsby, Sollentuna, Lidingö, Järfälla, Bro, Bromma, Hässelby, Uppsala, Heby, Tärnsjö, Bålsta, Enköping, Sala, delar av Västerås


Behöver du byta fönster och dörrar?

Vi på Fönsterhuset hjälper dig med nya fönster och dörrar, från produktion hos våra samarbetspartners till montering hemma hos dig. Vi kommer hem till dig för ett en kostnadsfri konsultation och lämnar efter det en gratis offert på det som ska bytas. För oss är det viktigt att du får produkter som passar dig och ditt hus bäst. När offerten är godkänd så produceras dina fönster och levereras sedan hem till dig för att slutligen monteras.

Vi på Fönsterhuset Norra Stockholm verkar i Täby, Åkersberga, Upplands Väsby, Sollentuna, Lidingö, Järfälla, Bro, Bromma, Hässelby, Uppsala, Heby, Tärnsjö, Bålsta, Enköping, Sala, delar av Västerås.

Vi ser fram emot att höra från dig.
Andreas G

Andreas G
andreas@fonsterhusetab.se
08-58009565

Jakob S

Jakob S
jakob@fonsterhusetab.se
08-58009565

JUST NU

Montage på köpet

Köp fönster från oss på Fönsterhuset och få montaget på köpet.

🛠️ Vår rabatt som motsvarar 70% av arbetskostnaden tillsammans med ROT-avdraget = hela montagekostnaden på köpet


70% + 30% = 100% = MONTAGE PÅ KÖPET!

Gäller mellan 2024-03-20 och 2024-04-30

Referensprojekt

Stockholm

Nya fönster i trä/aluminium

Underhållsfria fönster i trä/aluminium

Att byta fönster och dörrar behöver inte förändra utseendet på ditt hus. Här ser det ut som det aldrig suttit några andra fönster på den gula villan. Ny ytterdörr och nya i princip underhållsfria fönster i trä/aluminium.

Hitta till oss

Norra Stockholm 10026 Norra Stockholm

Uppsala 751 06 Uppsala

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!