DITT LOKALA DÖRR- OCH FÖNSTERFÖRETAG

Norrköping


Behöver du byta fönster och dörrar?

Vi på Fönsterhuset hjälper dig med nya fönster och dörrar, från produktion hos våra samarbetspartners till montering hemma hos dig. Vi kommer hem till dig för ett en kostnadsfri konsultation och lämnar efter det en offert på det som ska bytas. För oss är det viktigt att du får produkter som passar dig och ditt hus bäst. När offerten är godkänd så produceras dina fönster och levereras sedan hem till dig för att slutligen monteras.

Fönsterhuset Norrköping verkar i Norrköping med omnejd.

Thomas A

Thomas A
thomas.a@fonsterhusetab.se
072-2531343

Referensprojekt

Norrköping

Källarfönster från ERA Fönster

Källarfönster från ERA Fönster i trä/aluminium.

Kund önskade få ett fönster i väggen där de inte hade något ljusinsläpp. Håltagningen gjordes av Haga ROT, Norrköping.

Norrköping

Trä/aluminiumfönster med svart utsida och vit insida

Trä/aluminium fönster från ERA Fönster

Vi skulle byta ut våra gamla två-glasfönster från 70-talet och valet föll till slut på Fönsterhuset eftersom vi upplevde att vi fick bra fönster till ett konkurrenskraftigt pris. Själva bytet gick smidigt och gjordes på utsatt tid. Vi har blivit bra bemötta av alla inblandade och är väldigt nöjda med både Fönsterhuset och våra nya fönster. Nu slipper vi kalla golv och repiga fönster som aldrig går att få rena, Jonas.K

Hitta till oss

Norrköping 60220 Norrköping

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!