DITT LOKALA DÖRR- OCH FÖNSTERFÖRETAG

Nyköping

Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Stigtomta, Nävekvarn med omnejd.

Behöver du byta fönster och dörrar?

Vi på Fönsterhuset hjälper dig med nya fönster och dörrar, från produktion hos våra samarbetspartners till montering hemma hos dig. Vi kommer hem till dig för ett en kostnadsfri konsultation och lämnar efter det en gratis offert på det som ska bytas. För oss är det viktigt att du får produkter som passar dig och ditt hus bäst. När offerten är godkänd så produceras dina fönster och levereras sedan hem till dig för att slutligen monteras.

Fönsterhuset Nyköping har många års erfarenhet av fönster- och dörrbyten och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vi verkar i Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Stigtomta, Nävekvarn med omnejd.

Vi ser fram emot att höra från dig

Referensprojekt

Nyköping

Nya fönster i trä/aluminium

Underhållsfria fönster i trä/aluminium.

Att byta fönster och dörrar behöver inte förändra utseendet på ditt hus. Här ser det ut som det aldrig suttit några andra fönster på den gula villan. Ny ytterdörr och nya i princip underhållsfria fönster i trä/aluminium. Läs mer om Fönsterhusets egna vridfönster i trä/aluminium.

Nyköping

Stort tegelhus får PVC fönster

Hela huset blev som nytt

Teglet får en helt nytt utseende då gamla fönster byts mot nya. Helt underhållsfria PVC fönster som är energisnåla och dämpar ljud och annat.

Nyköping

Här öppnar vi upp väggen

Conny riktigt nöjd i Bergshammar

Här hade kunden ett vanligt fönster där drömmen var att öppna upp väggen och bygga in en Trä/Alu dörr med helglasad insyn. Nu kan han bygga sin altan :)

Hitta till oss

61110 Nyköping

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!