DITT LOKALA DÖRR- OCH FÖNSTERFÖRETAG

Sundsvall

Sundsvall, Timrå, Alnö, Bergeforsen, Bergsåker, Kovland, Indal, Matfors, Stöde, Fränsta, Ånge, Kvissleby, Njurunda, Gnarp, Hassela, Bergsjö, Hudiksvall, Iggesund, Näsviken, Bjuråker, Delsbo, Ljusdal, Järvsö, Färila.

Behöver ni byta fönster och dörrar?

Vi på Fönsterhuset hjälper er med nya fönster och dörrar, från produktion hos våra samarbetspartners till montering hemma hos er. Vi kommer hem till er för en kostnadsfri konsultation och lämnar efter det en offert. För oss är det viktigt att ni får produkter som passar er och huset bäst. När offerten är godkänd så produceras era fönster och levereras sedan hem till er för att slutligen monteras.

Fönsterhuset Sundsvall verkar i Sundsvall, Timrå, Alnö, Bergeforsen, Bergsåker, Kovland, Indal, Matfors, Stöde, Fränsta, Ånge, Kvissleby, Njurunda, Gnarp, Hassela, Bergsjö, Hudiksvall, Iggesund, Näsviken, Bjuråker, Delsbo, Ljusdal, Järvsö, Färila.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Isak H
isak@fonsterhusetab.se
072-318 94 89

JUST NU

Dörrkampanj - köp minst 7st fönster från Fönsterhusetserien och få ytterdörr på köpet!

Kampanjen gäller vid köp av minst 7st fönster från Fönsterhusetserien.

Välj mellan fem olika dörrar: Huvudskär tät, Måseskär glas, Sandhamn glas, Vinga glas eller utklippan glas.

Läs mer om varför du ska välja fönster från Fönsterhusetserien här - Fönsterhusetserien.

Mer information om våra ytterdörrar hittar du här - ytterdörrar från ERA Fönster.

Gäller mellan 2022-01-04 och 2022-02-28

Referensprojekt

Hitta till oss

Sundsvall

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!