Fönsterbyte i Umeå
Boka ditt kostnadsfria hembesök idag

Fönsterbyte för ditt hem

Vi hjälper dig med fönsterbyte i Umeå

Fönsterbyte i Umeå, Hörnefors, Nordmaling, Lögdeå, Vännäs, Örträsk, Lycksele, Bjurholm, Fredrika, Åsele, Dorotea, Vilhelmina. Dikanäs. Sävar, Robertsfors, Ånäset, Lövånger, Burträsk, Vindeln, Tavelsjö, Storuman, Sorsele, Tärnaby, Hemavan med omnejd.

När du behöver byta fönster i Umeå, finns vi här för att underlätta valet!

Först får du kostnadsfri rådgivning av våra fönsterexperter för att hitta rätt fönster och dörrar för just ditt hem. När vi kommit överens om den bästa lösningen för just ditt hem kommer våra skickliga montörer att säkerställa att ditt fönsterbyte utförs på ett professionellt och effektivt sätt.

Vi arbetar aktivt för att välja de mest lämpliga fönstren för just ditt hem och dina specifika behov. Vårt främsta mål är att skapa en skräddarsydd lösning som matchar din budget, stil och smak samtidigt som den förbättrar din bostads isolering och energieffektivitet. Med vår långa erfarenhet inom fönster- och dörrbyten kan du vara säker på att du är i goda händer genom hela processen.Joakim I

Joakim I
joakim.i@fonsterhusetab.se
0731801342

Välj partner med omsorg

Trygg rikstäckande aktör

Vi finns där du är. Våra återförsäljare är utspridda i hela Sverige och arbetar med utbildade montörer. Du kan känna dig trygg genom hela processen.

10 års garanti

Vi lämnar 10 års garanti på montage och funktion. När montaget är klart lämnar vi garantidokument och skötselanvisningar för att dina fönster ska hålla i många år.

Måttanpassade produkter

Fönsterhuset erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och våra leverantörer tillverkar fönsterna efter dina mått för att fönsterna ska passa just ditt hus.

Finansieringshjälp

Dela upp din betalning med hjälp av vår samarbetspartner Wasa Kredit. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad.

Fönsterbyte för ditt hem

Vad kostar fönsterbyte i Umeå?

Kostnaden för att byta fönster i Umeå kan variera beroende på bland annat antalet fönster som behöver bytas, deras storlek, material på ramen, om det ska vara tvåglas eller treglas-fönster med mera.

Våra fönsterproffs hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen för just ditt hem. Vi har ett brett utbud av fönster som kan anpassas efter dina specifika behov och alla våra fönster är tillverkade med material av högsta kvalitet för att säkerställa långvarig hållbarhet och prestanda.

Vi står alltid redo att erbjuda gratis rådgivning och vägledning för att stödja dig genom processen av ditt fönsterbyte. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och få en mer noggrann uppskattning av priset för dina nya fönster idag.

Lyssna på våra referenser

"Jag är så nöjd från början till slut med den här resan av fönsterbyte. Ni är ett proffsigt och härligt företag och jag kommer varmt rekommendera er."

Lena

Nordmaling

Garageport, PVC fönster och ny ytterdörr

Takskjutport från Teckentrup, fönster i PVC från Drutex och ytterdörr från Sunnerbo
Umeå

Vridfönster, parfönsterdörr, fast fönster och takkupa med spröjs.

Vridfönster, sidohängda fönster, parfönsterdörr och takkupa med spröjs.

Välj den färg på fönsterna som passar ditt hus. Vi har många olika färger att välja mellan.

Umeå

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!