DITT LOKALA DÖRR- OCH FÖNSTERFÖRETAG

Uppsala

Uppsala, Heby, Tärnsjö, Bålsta, Enköping, Sala, Tierp, Östhammar

Behöver du byta fönster och dörrar?

Vi på Fönsterhuset hjälper dig med nya fönster och dörrar, från produktion hos våra samarbetspartners till montering hemma hos dig. Vi kommer hem till dig för ett en kostnadsfri konsultation och lämnar efter det en gratis offert på det som ska bytas. För oss är det viktigt att du får produkter som passar dig och ditt hus bäst. När offerten är godkänd så produceras dina fönster och levereras sedan hem till dig för att slutligen monteras.

Vi på Fönsterhuset Uppsala verkar i bland annat Uppsala, Heby, Tärnsjö, Bålsta, Enköping, Sala, Tierp, Östhammar med omnejd.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Andreas G

Andreas G
andreas@fonsterhusetab.se
0700984454

Referensprojekt

Uppsala

Nya fönster i trä/aluminium

Underhållsfria fönster i trä/aluminium

Att byta fönster och dörrar behöver inte förändra utseendet på ditt hus. Här ser det ut som det aldrig suttit några andra fönster på den gula villan. Ny ytterdörr och nya i princip underhållsfria fönster i trä/aluminium.

Hitta till oss

Uppsala 754 46

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!