Fönsterbyte i Västerås
Boka ditt kostnadsfria hembesök idag

Fönsterbyte för ditt hem

Vi hjälper dig med fönsterbyte i Västerås

Vi utför fönsterbyte i Västerås, Köping, Hallstahammar, Surahammar, Skultuna och Skinnskatteberg med omnejd.

När det är dags att byta fönster i Västerås, kan du lita på oss för att ta hand om ditt projekt. Våra erfarna montörer ser till att fönsterbytet utförs med hög professionalism och effektivitet. Vi hjälper dig med att välja de perfekta fönstren för just ditt hem och dina specifika behov. Vårt främsta mål är att skapa en skräddarsydd lösning som passar din budget, stil och smak samtidigt som den förbättrar din bostads isolering och energieffektivitet.

Med vår gedigna erfarenhet inom fönster- och dörrbyten är du i säkra händer hela vägen.

Från den kostnadsfria konsultationen till fönstergarantins slut!Thomas H

Thomas H
thomas@fonsterhusetab.se
070-290 10 22

Välj partner med omsorg

Trygg rikstäckande aktör

Vi finns där du är. Våra återförsäljare är utspridda i hela Sverige och arbetar med utbildade montörer. Du kan känna dig trygg genom hela processen.

10 års garanti

Vi lämnar 10 års garanti på montage och funktion. När montaget är klart lämnar vi garantidokument och skötselanvisningar för att dina fönster ska hålla i många år.

Måttanpassade produkter

Fönsterhuset erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och våra leverantörer tillverkar fönsterna efter dina mått för att fönsterna ska passa just ditt hus.

Finansieringshjälp

Dela upp din betalning med hjälp av vår samarbetspartner Wasa Kredit. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad.

Fönsterbyte för ditt hem

Vad kostar fönsterbyte i Västerås?

När det är dags att byta fönster i Västerås, är det viktigt att tänka på att kostnaden kan variera beroende på flera faktorer, inklusive antalet fönster som ska bytas, deras storlek och vilka fönstertyper du väljer. Oavsett om du önskar tvåglasfönster, treglasfönster – Trä, aluminium eller PVC så hjälper vi dig hitta rätt lösning för dig. Vi har ett omfattande sortiment som passar alla behov och stilar. Alla våra fönster är tillverkade med högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och prestanda.

Det säkraste och enklaste sättet för dig att ta reda på vad just ditt fönsterbyte i Västeråsområdet kommer att kosta är genom att boka en rådgivning via oss, på så sätt får du rätt pris från redan från start.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert för dina nya fönster i Västerås idag.

Lyssna på våra referenser

"Jag är så nöjd från början till slut med den här resan av fönsterbyte. Ni är ett proffsigt och härligt företag och jag kommer varmt rekommendera er."

Lena

Spannarboda

Nya PVC-fönster i Spannarboda

Sidohängda PVC fönster med smidig vädring.

Läs mer om våra sidohängda PVC Fönster och boka ett kostnadsfritt hembesök.

Nicktuna

Nya trä/aluminiumfönster med spröjs och 3-glas

Trä/aluminiumfönster från ERA Fönster med spröjs och 3-glas.

Att byta fönster behöver inte förändra husets karaktär.

Kvicksund

Runt PVC fönster med 3-glas från Drutex

Runt, fast fönster i PVC med 3-glas.
Surahammar

PVC fönster med 3-glas till villa i Surahammar

Nya vita PVC fönster med 3-glas och ny fasad i Surahammar.
Västerås

Ny grå garageport

Ny garageport från Teckentrup

Från en äldre grön slagport till en modern grå garageport från Teckentrup.

Vi erbjuder nya garageportar som matchar ditt befintliga hus.

Västerås 72002 Västerås

Arboga

Köping

Boka hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!