LEDIGA TJÄNSTER

Aktuellt

Fönsterhuset är i ett expansivt skede och söker återförsäljare! Vi söker återförsäljare i Sundsvall, Örnsköldsvik, Halmstad, Varberg och Gävle. Som återförsäljare till Akuta Fönsterhuset i Sverige AB finns det många fördelar som gör att du ligger steget före dina konkurrenter! Låter det här intressant?

Bli återförsäljare för Fönsterhuset AB

Som återförsäljare hos oss erbjuds du ett trivsamt säljarbete ute på fältet där du bearbetar privat- och företagskunder. Du kommer att vara återförsäljare för ett mycket brett fönster- och dörrsortiment. Vår produktkatalog består av fönster, dörrar och montering från etablerade svenska och polska leverantörer. Du kommer att vara ansvarig för hela processen, från upphandling till montaget är utfört och potentiell eftermarknad.

Du utgår hemifrån där du också har ditt hemmakontor. Det är ett heltidsarbete med att besöka kunder och utföra montage. Du driver och utvecklar försäljningen på distriktet i ditt eget bolag. Du planerar och deltar på mässor och andra aktiviteter för att driva din egen försäljning.

Vem är du?

  • Du är energisk, utåtriktad och älskar sälj.
  • Du är affärsdriven och tycker om att bygga värden för ditt företag.
  • Du har eget driv och viljan att besöka kunden när dina kunder är tillgängliga.
  • Du är självgående, duktig på att planera och organisera din tid.
  • Du trivs att arbeta självständigt och är ej främmande för långa tjänsteresor.
  • Du är relationsskapande, kreativ med hög social kompetens.
  • Du trivs med mixen att dels vårda befintliga kunder dels söka upp nya kunder.

 

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har branscherfarenhet, att du har dokumenterad säljerfarenhet. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Anställning
Omfattning: Heltid.

Det krävs ingen ekonomisk investering för att börja samarbeta med oss. Det är ej ett Franchiseavtal utan man är egenföretagare (Återförsäljare). Vi hjälper dig att komma igång med en internutbildning som varar 3-5 dagar.

Passar det här in på dig eller någon du känner?
Tipsa eller sök redan nu! Skicka din ansökan genom att klicka Ansök nu eller maila till thomas@fonsterhusetab.se eller bert-ove@fonsterhusetab.se . Vi kommer att ha löpande urval, skicka din ansökan redan idag!