Återförsäljare för Fönsterhuset AB

Som återförsäljare hos oss på Fönsterhuset AB är du egen företagare. Du erbjuds ett trivsamt säljarbete ute på fältet där du arbetar mot privat- och företagskunder. Du kommer att vara återförsäljare för ett mycket brett fönster- och dörrsortiment. Vår produktkatalog består av fönster och dörrar från etablerade svenska och polska leverantörer. Du är ansvarig för hela processen, från första kontakt med kund till montaget är utfört och potentiell eftermarknad.

Du utgår hemifrån. Det är ett heltidsarbete med att besöka kunder och utföra montage. Du ansvarar för att samarbeta med bra montörer. Du driver och utvecklar försäljningen på distriktet i ditt eget bolag. Du planerar och deltar på mässor och andra aktiviteter för att driva din egen försäljning.

Vem är du?

  • Du är energisk, utåtriktad och älskar sälj.
  • Du är affärsdriven och tycker om att bygga värden för ditt företag.
  • Du har eget driv och viljan att besöka kunden när dina kunder är tillgängliga.
  • Du är självgående, duktig på att planera och organisera din tid.
  • Du trivs att arbeta självständigt och är ej främmande för långa tjänsteresor.
  • Du är relationsskapande, kreativ med hög social kompetens.
  • Du trivs med mixen att dels vårda befintliga kunder dels söka upp nya kunder.

 

Plats
Vi söker återförsäljare i bland annat, Örebro, Karlskrona, Borås, Helsingborg, Göteborg, Linköping, Örnsköldsvik, Växjö och Skellefteå.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har branscherfarenhet, att du har dokumenterad säljerfarenhet. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Erfarenhet från byggbranschen är ett plus.

Anställning
Du är egenföretagare och förväntas arbeta heltid

Det krävs ingen ekonomisk investering för att börja samarbeta med oss. Det är ej ett Franchiseavtal utan du är egenföretagare (Återförsäljare). Vi hjälper dig att komma igång med en internutbildning som varar 3-5 dagar.

Passar det här in på dig eller någon du känner?
Tipsa en vän eller sök redan nu! Skicka din ansökan genom att maila till thomas@fonsterhusetab.se