OM OSS

Ditt lokala fönster- och dörrförsäljningsföretag

Fönsterhuset AB är ett fönster- och dörrförsäljningsföretag med återförsäljare i hela Sverige.  Vi på Fönsterhuset säljer och monterar sedan fönster och dörrar hemma hos dig. Fönsterhuset har lång erfarenhet och har byggt upp ett nätverk av återförsäljare i hela Sverige. Vi samarbetar med fönster- och dörrfabriker som producerar fönster och dörrar av högsta kvalitét.

Yrkesstoltheten är grunden hos oss, vi vill erbjuda dig de bästa produkterna till det bästa priset. Kundnytta är ett ledord och vi vill att du ska känna dig trygg genom hela processen. Ett fönster eller en dörr ska inte bara vara vackra att titta på, de ska ha en bra funktion och hålla många år efter köp och montage.

Vi förstår att alla hem är olika och att kundernas behov skiljer sig. Därför vill vi alltid göra en personlig konsultation för att ditt fönster och dörrbyte ska bli skräddarsytt för just dig.

För oss står kunden alltid i centrum!

Välj partner med omsorg

Trygg rikstäckande aktör

Vi finns där du är. Våra återförsäljare är utspridda i hela Sverige och arbetar med utbildade montörer. Du kan känna dig trygg genom hela processen.

Måttanpassade produkter

Fönsterhuset erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och våra leverantörer tillverkar fönsterna efter dina mått för att fönsterna ska passa just ditt hus.

10 års garanti

Vi lämnar 10 års garanti på montage och funktion. När montaget är klart lämnar vi garantidokument och skötselanvisningar för att dina fönster ska hålla i många år.

Finansierings-hjälp

Dela upp din betalning med hjälp av vår samarbetspartner Wasa Kredit. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad.

Företagare? Bli vår partner

Fönsterhuset är specialister på såväl produkter till fönsterbyte för bostadsrätter och flerfamiljshus som till nyproducerade bostäder. Våra produkter är certifierade för att möta marknadens krav på prestanda, miljö och säkerhet. Vi är till för dig som professionell kund där vi tillsammans har slutkonsumentens bästa i fokus. Vi erbjuder Fönsterhusets kompletta produktsortiment där hög prestanda gällande U-värde och ljudreduktion är en självklarhet, miljön är också i fokus genom hela vår tillverkningsprocess.