Fönsterhuset har solskyddsprodukterna för dig!

Rullgardiner, plisséer och persienner hjälper dig att njuta av solen utan att behöva oroa dig för dess skadliga effekt eller den höga och obekväma värmen inne som solen skapar.

 

Solskyddsprodukter – persienner, rullgardiner och pliséer 

Ibland är det lätta att glömma att du till ditt fönsterbyte även behöver solskyddsprodukter. När du köper fönster från Fönsterhuset så har vi ett stort sortiment av solskyddsprodukter att erbjuda. Här kan du se lite av de tillvalsprodukterna vi erbjuder https://www.fonsterhusetab.se/produkter/tillbehor/

Fördelen med att beställa tillvalsprodukterna direkt är att du enkelt får produkterna måttanpassade efter just dina fönster.

Vill du veta mer om solskyddsprodukter som skulle passa just ditt hem?
Kontakta din lokala återförsäljare direkt – HÄR

Myggnät (insektsnät)

En annan bra produkt vid fönsterbyte är myggnät. Med myggnät kan du enkelt och smidigt vädra på sommaren utan att oroa dig över ovälkomna gäster.

 

Myggnät som du rullar ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myggnät och persienn
Vridfönster med myggnät och persienn
Persienn
Plissépersienn

 

 

Boka kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!