Fördelarna med att välja trä / aluminiumfönster

Drar du dig när det är dags att måla fönsterna? Genom att välja trä/aluminiumfönster när du byter fönster ger dig tid till annat. Även om du inte behöver måla dina fönster så ofta så behöver du aldrig mer måla dina fönster om du väljer trä/aluminiumbeklädda fönster.

Trä/aluminiumbeklädda fönster innebär att du får ett träfönster som är beklätt med aluminium på utsidan vilket minskar underhållet. Aluminiumet är lätt att torka av och du väljer en färg som passar ditt hus. Genom att välja aluminiumbeklädda fönster på utsidan får du ett slittåligt fönster som står emot det regn- och ruskväder som Sverige kan bjuda på.

Fönsterhuset erbjuder vridfönster, inåt- och utåtgående sidohängda fönster, fasta fönster, överkantshängda fönster och fönsterdörrar med aluminiumbeklädnad[FA1] .

 

Boka kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en återförsäljare hem till dig för rådgivning. Vi lyssnar in dina önskemål och behov och presenterar vad Fönsterhuset har för fönster och dörrar att erbjuda. Du får ett komplett pris på fönster och montage som du kan ta ställning till. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning och vi bokar in tid för montering av dina nya fönster och dörrar.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar någon av våra återförsäljare dig inom kort!